Gastenboek

49 berichten, 5 pagina's 
17-10-2010
Geplaatst door: Paul en Trienke

Dubbele Spoelbak

Het heeft even op zich laten wachten maar ik heb de spoelbak direct na de vakantie gemonteerd en we zijn zeer tevreden over het resultaat, ik stuur je de foto's ook nog toe, kan je zien wat het geworden is.

08-08-2010
Geplaatst door: Henk&Jannie Roos Sieperda

Chinees hardsteen.

Hallo Ype, nog bedankt voor de uitstekende service bij de levering van de enorm zware tuintegels van chinees hardsteen. Onze tuin is daardoor een sieraad geworden. We hebben ook nog ons oog laten vallen op zo'n mooie hardstenen tuinbank die bij jullie in de voortuin staat, deze zou het geheel compleet maken.
Wij wensen jou nog heel veel suc6.

22-07-2010
Geplaatst door: fam nooren

wc fontein(tje)

hoi ype en geertje ik wilde even laten weten dat het mini fontein van harsteen dat we bij jullie hebben laten maken super staat in onze wc,het maakt het geheel net even helemeaal af. onze dank voor jullie super service en succes met de zaak we zullen jullie zeker aanbevelen aan iedereen groeten vanuit brabant

09-06-2009
Geplaatst door: Anne en Sibbien

site

No goeie! Wat late reactie maar niet minder gemeend, gefeliciteerd met jullie 15 jarig jubileum. Ype heeft op onze boerderij prima werk geleverd. We zijn er heel erg tevreden mee. Een vakman!!! Zal kijken of ik wat foto's heb voor jullie site. De hartelijke groeten van uus uut Anjum.

10-05-2009
Geplaatst door: B.Leegstra

Op en top vakwerk

Ype heeft ons een paar jaar geleden uit de brand geholpen nadat onze vloer gedeeltelijk verkeerd gelegd was. Zijn vakmanschap was toen onze redding. Complimenten!!

11-03-2009
Geplaatst door: Ilan en Martine

zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over onze mooie vloeren en ons keukenblad ! En jullie site ziet er ook top uit ! Groetjes Ilan en Martine

26-02-2009
Geplaatst door: koos en sjoke

zeer goed werk

gefeliciteerd met jullie 15 jarig bestaan! wij hopen dat al jullie klanten net zo tevreden zijn als wij.jaren geleden heb je in onze oude woning een vloer gelegd, wij waren toen erg tevreden.nu in onze nieuwe woning,de gehele beneden verdieping,zoals we hadden gedacht, het ligt er erg mooi in. wij zijn heel tevreden, ieder mag komen kijken, je mag bij Ype het adres vragen! reclame maken hoef je niet te doen, laat ze maar gewoon kijken bij iemand waar je werk hebt geleverd.kunnen ze het zelf zien.

21-02-2009
Geplaatst door: Elzert en Feikje

Mooie vloer

Beste Ype en Geertje, Gefeliciteerd met jullie 15 jarig jubileum van de zaak. Ook bij ons heb je een mooie natuurstenen vloer tot in de puntjes verzorgd. Tot een volgende keer!!

21-02-2009
Geplaatst door: penny de jong

Leuk zo'n frisse wind na alweer 15 jaar Heel veel succes met jullie bedrijf als we weer tegelwerk hebben zullen we zeker bellen in ons vorige huis was het prachtig. We hebben nog wel foto's maar helaas niet digitaal groetjes Gerke en Penny