Gastenboek

52 berichten, 6 pagina's 
» 
29-04-2020
Geplaatst door: Marco en Talitha Veldman

stenen vloer op een prachtige maar lastige lokatie

Ytse heeft topwerk verricht op een lastige lokatie, een prachtig eiland bij Grou, waar je alleen met een bootje kan komen. Zware vloertegels in onze vakantiewoning in aanbouw. Super netjes gelegd met oog voor detail en afwerking. Aangezien we zelf niet aanwezig konden zijn, heeft Ype het allemaal zelf geregeld. We kregen zelfs foto's toegestuurd met het resultaat. En er waren allerlei tegenslagen en onmogelijkheden waardoor het leggen van de vloer behoorlijk van flexibiliteit en creativiteit vereiste. Geen enkel probleem, Ype heeft echt vakwerk afgeleverd en we genieten er elke keer weer van.

11-03-2020
Geplaatst door: Asta Bakkum

Hardstenenvensterbanken

Prachtige vensterbanken ook mooi verstek gezaagd snel geleverd
hartelijk bedankt voor de goeie service

30-01-2020
Geplaatst door: Wilma

70 m2 tegelvloer

Van Hutting in Leeuwarden kregen wij te horen dat Ype zo'n beetje de beste tegelzetter van Friesland is. Nou, die wilden wij natuurlijk wel hebben voor het leggen van onze 70 m2 tegelvloer. Gelukkig waren wij in te plannen en zo ligt onze vloer sinds afgelopen dinsdag mooi te wezen. Wij zijn superblij met het resultaat en wij waren al superblij met deze vakman, die behalve tegels te leggen ook een heel prettige man is om over 'de vloer' te hebben. Bovendien denkt hij goed mee en is hij niet te beroerd om iets extra's te doen. Heel veel dank Ype!

10-06-2019
Geplaatst door: Matthijs

Spoelbak en aanrechtblad

Super tevreden over de geleverde materialen. Ype heeft echt verstand van zaken en denkt goed mee. Ondanks dat bijna alle maten erg kritisch waren, paste alles in 1 keer.

20-05-2019
Geplaatst door: Vos

Aanrechtblad en spoelbak

Goede service , ben super blij met het resultaat . Goede communicatie met Ype gehad, alles verliep helemaal naar wens, zou hem natuurlijk iedereen aanraden! Mvg. Dorothé

20-02-2019
Geplaatst door: Harold

Hardstenen spoelbak en aanrechtblad

Eerste klas service! Via Marktplaats contact gezocht met Ype inzake overgang naar aanrechtblad en spoelbak van hardsteen. Fijn contact over en weer en alle tijd en aandacht gekregen die ik nodig had. Goede adviezen gekregen en gezamenlijk toegewerkt naar een voor mij passende oplossing. Het eindresultaat is dan ook prachtig! Ik kan en zal een ieder "Kramer Vloer en Wand" van harte aanbevelen.

19-02-2019
Geplaatst door: Fam De Feyter België

Spoelbak in natuursteen

Prachtig product en excellente service. Spoelbak stond al bij ons in het Antwerpse nog voor onze betaling bij Kramer was doorgekomen. Wederzijds vertrouwen, wat leuk dat dit nog bestaat !

09-02-2019
Geplaatst door: Slabbekoorn

levering hardstenen spoelbak

Wij zijn erg tevreden over de vlotte en correcte levering van de natuurstenen spoelbak. Hij heeft een mooi plaatsje gekregen in onze gerenoveerde bijkeuken. Wij bevelen Kramer Natuursteen dan ook van harte aan!

29-01-2019
Geplaatst door: Ben van den Broek

Hardstenen spoelbak

Wij hebben een hardstenen spoelbak gekocht. We mochten op zondag langskomen omdat wij bij de grens van België wonen. Wat een vakman die Ype! Neemt de tijd voor je, doet niet moeilijk. Heeft kennis van zaken. Kortom een aanrader! Wij komen zeker terug voor nog meer spullen. Ben.

14-10-2018
Geplaatst door: Harry

Natuursteen aanrechtblad, dorpels, wasbak, douche

Super ype, alles volgens opdracht. Wij zijn ontzettend blij met de geleverde natuursteen.
Super service en met een geweldige passie.
Nogmaals bedankt.
Mvg fam Dantuma