Gastenboek

47 berichten, 5 pagina's 
20-02-2019
Geplaatst door: Harold

Hardstenen spoelbak en aanrechtblad

Eerste klas service! Via Marktplaats contact gezocht met Ype inzake overgang naar aanrechtblad en spoelbak van hardsteen. Fijn contact over en weer en alle tijd en aandacht gekregen die ik nodig had. Goede adviezen gekregen en gezamenlijk toegewerkt naar een voor mij passende oplossing. Het eindresultaat is dan ook prachtig! Ik kan en zal een ieder "Kramer Vloer en Wand" van harte aanbevelen.

19-02-2019
Geplaatst door: Fam De Feyter Belgiƫ

Spoelbak in natuursteen

Prachtig product en excellente service. Spoelbak stond al bij ons in het Antwerpse nog voor onze betaling bij Kramer was doorgekomen. Wederzijds vertrouwen, wat leuk dat dit nog bestaat !

09-02-2019
Geplaatst door: Slabbekoorn

levering hardstenen spoelbak

Wij zijn erg tevreden over de vlotte en correcte levering van de natuurstenen spoelbak. Hij heeft een mooi plaatsje gekregen in onze gerenoveerde bijkeuken. Wij bevelen Kramer Natuursteen dan ook van harte aan!

29-01-2019
Geplaatst door: Ben van den Broek

Hardstenen spoelbak

Wij hebben een hardstenen spoelbak gekocht. We mochten op zondag langskomen omdat wij bij de grens van Belgiƫ wonen. Wat een vakman die Ype! Neemt de tijd voor je, doet niet moeilijk. Heeft kennis van zaken. Kortom een aanrader! Wij komen zeker terug voor nog meer spullen. Ben.

14-10-2018
Geplaatst door: Harry

Natuursteen aanrechtblad, dorpels, wasbak, douche

Super ype, alles volgens opdracht. Wij zijn ontzettend blij met de geleverde natuursteen.
Super service en met een geweldige passie.
Nogmaals bedankt.
Mvg fam Dantuma

12-10-2018
Geplaatst door: Koen

Hardstenen Windroos

Zojuist een prachtige hardstenen windroos ontvangen, netjes verpakt in stevige bekisting. We zijn heel blij met de kwaliteit van het product en het vriendelijke contact met Ype.
Nu alleen nog even de twee loodzware delen netjes in de juiste windrichting leggen. ;-)

14-11-2016
Geplaatst door: Leila

Hardstenen fontein

Wow wat een service en snelle levering. Heel erg bedankt Ype! Wij zijn superblij met ons wc fonteintje en met jou als specialist in natuursteen.

26-03-2015
Geplaatst door: bjørn

dorpels

Heb vandaag bestelling ontvangen had twee dorpels op maat besteld was allemaal goed op maat snelle levering was helemaal top ben er super blij mee

14-02-2015
Geplaatst door: René en Ingrid Hofman

Badkamer

Wat een fantastisch werk heb je bij ons geleverd Ype! We zijn er ontzettend blij mee! We zullen jou zeker aanbevelen! Foto's volgen snel!

18-01-2015
Geplaatst door: Bruno Rutten

Hardstenen douchebak 70x70

Eersteklas service. Betrouwbare verkoper die uiterst klantgericht en flexibel werkt. Komt zeer vakbekwaam over: absolute aanrader!

Bruno
België