Home

verhuisd!

per heden zijn wij verhuisd!

opslag en showroom: hoekseize 15a Workum

 

prive Noard 29 Workum

we zijn te bereiken op 0650211106 maar het fijnst vinden we het als je mailt naar info@kramervloerenwand.nl  wegens drukke werkzaamheden lukt het vaak niet om de telefoon op te nemen!

Kramer vloer en wand is een bedrijf dat zich sinds 1993 gespecialiseerd heeft in het leveren en plaatsen van natuurstenen vloeren, wanden, badkamers, vensterbanken, dorpels etc.

Voor keramisch tegelwerk laten wij u echter ook niet zitten, door gecombineerde opdrachten van 'gewoon' tegelwerk met natuursteen hebben wij hierin ook voldoende ervaring om een mooi eindresultaat te maken.

Een groot gedeelte van ons werk gebeurt in opdracht en onderaanneming van gerenommeerde bedrijven zoals Steenhouwerij Buitenpost te Buitenpost, Hutting Natuursteen te Leeuwarden, Bakker Natuursteen te Gieten en Dekker Natuursteen te Loosdrecht.

Natuurlijk werken we ook in opdracht van particulieren die ons veelal via mond tot mond reclame weten te vinden. 

Door de grote diversiteit in natuursteen ( er zijn verschillende soorten, afmetingen en diktes) en door verschillende ondergronden en vloerverwarmingssystemen zijn er meerdere legsystemen mogelijk.

 

Doordat we al 23 jaar werkzaam zijn met veel verschillende manieren van plaatsen hebben we ruime ervaring opgedaan met het plaatsen in specie, lijm, kit en zetmortel.

Ons werkterrein bevindt zich in nieuwbouw, bestaande bouw, luxe jachten en monumentale projecten zoals: Vogelsanghstate te Veenklooster, altaarpodium Bonifatiuskerk te Leeuwarden, Broerekerk te Bolsward, kerk te Arum, kerk te Burgum, stadhuis van Leeuwarden en het stadhuis van Sneek.

Nieuwbouw projecten zoals: de hof van Saksen in Rolde, Friese Academie in Leeuwarden, jaren 30 woning te Emmen, ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten.

Natuursteen is toepasbaar in elke stijl en wat belangrijker is voor elke portemonnee!

Populaire soorten natuursteen zijn marmer, graniet, leisteen en kwartsiet. Ze hebben een uniek en eigentijds karakter. Natuursteen kan tegen een stootje en is praktisch in gebruik en onderhoud.

Het mooie van een natuurproduct is dat het altijd levend blijft en naar mate het ouder wordt, krijgt het steeds meer karakter. Dit is goed zichtbaar in oude bouwwerken: het is duurzaam, kan tegen en stootje en is erg praktisch in gebruik. De prijs van natuursteen is de laatste jaren sterk gedaald. Mede door efficiëntere machines en manieren van werken, kan natuursteen concurreren met hout,tapijt of keramische tegels. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden. Let op; wij doen dus ook alleen het plaatswerk, u hoeft de tegels dus niet beslist via ons te bestellen !!!

 

Sinds circa 9 jaar zijn wij bezig met het importeren van hardstenen producten rechtstreeks uit China. Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen garanderen. Kijk in ons fotoalbum onder chinees hardstenen producten!

Het is mogelijk om maatwerk producten te leveren, informeer naar de mogelijkheden. Als enigste aanbieder hebben wij in samenwerking met een goede klant een geheel nieuw concept ontwikkeld namelijk het hardstenen bad in 5-delig bouwpakket wat in het te realiseren project in elkaar gezet kan worden. prijs en foto's op aanvraag.

Ook zijn wij bezig een nieuwe lijn tuinmeubelen te ontwikkelen op het lounge gebied. Inmiddels zijn de eerste unieke meubelen in elkaar gezet en verkocht.

Praktisch al onze producten staan op www.marktplaats.nl te koop. Vul Kramervloerenwand in het zoekvakje in en vink eronder het vakje aan voor zoeken in de titel/beschrijving aan. U ziet dan al onze aanbiedingen op marktplaats. Ook hebben wij een facebookpagina Kramer vloer en wand waarop u ons kunt liken en wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, acties ed.